maandag 17 september 2012

MICHELIN

MICHELIN vrachtwagenbanden monteren! Pirelli band Dunlop Nieuwe Bandenmerken Caravanbanden Vredestein Continental Aanbiedingen Uitlijnen Balanceren MICHELIN Banden

Vind de juiste band in 1min!

Met de Michelin tyre selector is het zoeken van de juiste band een kwestie van een minuut. Vul uw bandenmaat in of uw wagentype om het juiste advies te krijgen.

Met de tyre selector kunt u banden zoeken per model wagen of per afmeting.
  • Zoeken per model wagen: standaard toont de tyre selector de tab per model wagen. Elke kolom bevat bevat een lijst met items waar u op kunt filteren. Kies het automerk op autobanden markt , dan de juiste reeks, model, motorisatie en bouwjaar. U selecteert de items van links naar recht.
  • Zoeken per bandenmaat: begin met het kiezen van de tab per afmeting. Selecteer de verschillende waarden, zoals breedte, hoogte, diameter, belastingsindex en snelheidsindex van links naar rechts. De laatste twee zijn uiterst belangrijk omdat we hier rond geen volledig advies kunnen geven.

Zo gauw als u klaar bent met uw selectie, wordt er een tabel getoond met de mogelijkheden. Klik op de knop ‘Toon alle mogelijke banden en bandenspanningen voor deze wagen’ om alle resultaten te zien. Klik op ‘Bekijk productgegevens’ voor meer informatie over de betreffende band.

autobanden markt Voordat u het weet daalt de temperatuur onder 10°C en dan presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Het wisselen van winter- naar zomerbanden daarmee is autobanden markt essentieel voor uw veiligheid. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten